dijous, 13 de desembre del 2018

100 entrades al 2018

Avui farem un recapitulatori de les primeres 100 entrades de l'any 2018, el que ha tingut més de tota la història del bloc. 

Fem les 10 entrades que han sigut més representatives en aquestes cent que he fet des de l'entrada de l'any. 

10. 15-1 "La primera de l'any" que era: "El vostre problema és el 3%"

 "Els catalans, igual que els de Múrcia, els madrilenys, els gallecs, estem patint el robatori organitzat de les bandes criminals de les dretes que hem tingut al nostre govern. " 

9. 6-4 Campanyes on destaquem i on he agafat exemple per al futut: "Un exemple des de Baltimore"

"Pel que he anat llegint, aquest noi de 30 anys va començar a fer una campanya al costat de les persones. Proper a la gent. Va començar a picar pedra, a anar porta a porta i parlar un a un amb els veïns." 

8. 25-8 La primera entrega de l'entrevista al veí va ser a Isabelle Toussaint. Destacar això, que va ser l'inici d'una agafada d'idees molt interessant on va participar el meu germà petit i va fer-ne una: "L'entrevista al petit veí: Jan Pol"

"-Al teu col·legi hi ha moltes cultures. Què has après d'això?
Que hi ha menjars de diferents parts del món que estan molt bons."

7. 10-9 Una entrada sobre Keswick i el seu modus de vida titulada: "Keswick i el seu Nacionalisme"

"El que vull dir és que estem molt orgullosos moltes vegades de ser d'un país, o de ser d'una ciutat. De fet, jo ho estic molt"

6. 16-7 L'entrevita més llegida va ser: "L'entrevista al veí: Omar El Gabry"

"4. Si demà de sobte fossis alcalde, què és el primer que faries?

L'única cosa que no ha fet ningú, continuar escoltant al poble després d'unes eleccions."

5. 29-10 Com no, en aquest compte enradera ha d'estar l'entrada on renuncio a la coordinació de la juventut política on estava: "Renuncia a la Coordinació de JEV del Camp"

"La meva batalla està al carrer i està amb la gent i no als despatxos ni a les reunions infinites. Així, que seguiré sempre treballant per a les persones però des d'on penso que en realitat és útil."

4. 4-12 Després del Voxazo, les 10 reaccions estrella al Twitter: "Las 10 reacciones de  VOX"

"Hoy me da para escribir, 48 horas después sobre las 10 reacciones que he visto en Twitter sobre la subida de Vox que he visto en Twitter y mi opinión sobre estas. La verdad es que en gran parte pondré las que creo que són más innecesarias."

3 29-6 Un article Tarragoní entra al Podi. Especial ja que va costar uns dies fer-lo. Però aqui deixo, "El camí de les Pintades"

"Avui parlaré sobre una nova ruta turística a la Ciutat. "La ruta de les Pintades". Aquesta, té 17 parades. 17 parades on totes tenen un símbol. A Tarragona no ens cal el camí de Santiago ja que tenim el nostre propi. "

2. 1-6 "Hasta Nunca Rajoy" Dient el títol, podeu imaginar què pot ser?

"Hoy han perdido. Están rabiosos. Van a sacar toda la maquinaria, todas las mentiras, las manipulaciones... Van a sacar toda la mierda. Pero están muertos. No sirven para nada. No saben que la realidad acaba matando al invento.

Adiós Hernando
Adiós Rato
Adiós Dastis
Adiós Fernández Díaz
Adiós Soraya
Adiós Cospedal
¡Adiós RAJOY!"

1. 26-6 És possible que la entrada més vista al bloc és la més humanitària i moral i això em satisfà. "Valorem el que tenim?" surt un dia que veig com unes persones deixen tot el que havien comprat a la taula. Un luxe. 

"Així que hauríem de pensar una mica. Pensar el privilegiats que som perquè vivim en un país que ens dóna l'oportunitat d'anar a prendre un cafè, d'anar a prendre alguna cosa, d'anar a fer una volta... Hi ha llocs del món que depèn de quines hores no pots sortir perquè et roben o et maten. Hi ha territoris que no hi ha una feina que doni suficient per fer segons quines coses. Hi ha països que és molt difícil passar una bona estona. I això no va de nacionalismes, ni de banderes, simplement és la desastrosa gestió de la globalització i l'augment de les desigualtats. I la veritat, per viure al primer món, crec que tots hauríem d'aprendre d'aquelles persones que vénen de ciutats que no tenien ni aigua. I potser així aprendrem a valorar les coses que tenim davant dels nostres ulls."

Gràcies a tots i a seguir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada