divendres, 12 de juliol del 2019

La campanya dels "pobres" contra els "rics".

Sí, una bona manera de definir el que seria la campanya d'Assemblea per Tarragona durant les eleccions del passat 26-M. Un mes i mig més tard m'he decidit en recordar-ho. I per què?

Sencillament perquè vull diferenciar cadires de convicció. Perquè vull diferenciar el màrqueting amb les idees. No sé que passarà a partir d'ara, però el que si sé, és que va passar durant la campanya dels 650€ contra la de la dels 2.000, 5.500 o 11.000. I d'això s'ha d'apendre.

Des de l'anada, amb la diferència econòmica i amb un mes i mig de vida, vam trobar 300 vots. 300 de rebels, 300 vots de carrer i 300 vots de la gen corrent.

Ens vam trobar, dia rere dia amb problemes i com és diferenciava aquells que tenien amb els que no. I vaja, quedava claríssim que si vols competir amb política, sembla que necessites un padrí. I això és injust.

Igualment els companys i companyes vam estar lluitant contra totes les adversitats i vam estar cada dia als mercadets, cada dia a les places i als carrers. No ens deixaven estar als debats però a la vegada i formavem part amb propostes molts cops nostres que utilitzaven altres partits. Ja us dic, no sé que passarà a partir d'ara, però la participació de l'Assemblea en aquestes eleccions ha estat més viva del que molts volen acceptar. Igualment, després de les dues setmanes s'ha demostrat que necessitem, entre tots, fer feina i picar pedra. Deixant els egos de banda i construint algo útil de veritat.

La veritat és que ha estat una experiència enriquidora i on en el meu cas he aprés moltíssim ja que s'ha vist com en l'actual món polític o es curra molt o no aconsegueixes res. A més he pogut conèixer molta gent espectacular. Ara toca descansar, però d'aquí unes setmanes caldrà tornar reunir-se i seguir buscant l'utilitat. L'utilitat de fer política i que és noti a la vida ciutadana de les persones. I per fer això, ens necesitem a tots i a totes. I de fet això avui ho estava parlant amb uns camarades al bar i al final, sempre hi ha punts d'acord que al final, portats a la pràctica és poden canviar moltes coses. Tot i que ara, toca agafar força.

Us deixaré ell vídeo de la campanya, tan aviat com el tingui:

També, ha estat una on he pogut fer el primer speech. Deixo el link:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada