dilluns, 24 de desembre del 2018

El sin fin. El 24, no tenim papereres.

Cartells al costat de les papereres:
Avui dia 24 me enterat que no podré llençar la brossa. Personalment vaig a casa de família però els que fan la celebració a la Part Alta es quedaran sense.

I això, com pot ser?
Com pot ser que un dels díes amb més brossa a les cases no hi hagi? Per què sempre oblidem a la ciutadanía? Les escombraries és un servei que va cap a les persones i hauria de ser primordial en una ciutat que un dels grans problemes que té és això.

Com sempre dic, la Part Alta sembla que sigui només el Carrer Major, la Plaça de la Font i la Plaça del Fòrum. Sembla que el que és més important, que són els que vivim allí no importen. I de fet és nota amb això, que demà ens quedem sense contenidors.

Quan faran cas d'una vegada a la gent de Tarragona? En aquest cas de la Part Alta? Quan ideearan alguna cosa? Quan ajudaran a les persones de veritat, treient els interesos polítics que poden tenir?

La higiene i mantenir facilitats als ciutadans és un deure que fa temps que s'ha perdut. Ja que el que s'hauria de fer és facilitar les vides dels tarragonins, i no complicar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada