dilluns, 31 de desembre del 2018

Especial 2018 a Tarragona: EL Podi del millor i el pitjor

Avui, endinsat amb l'últim treball de l'any he buscat un article més aviat breu però important fent balanç sobre l'any 2018 i que arriba a la ciutat i que marxa o quins punts negatius. Per fer-ho més interessant, ho faré des de la memòria cosa que da que puc perdre'm coses o afegir-ne. Així que endavant, amb les parts negatives, les 3 parts més horribles del 2018.

3. El després de les eleccions de C's i l'inici dels "Voxers"
-Si no posem les eleccions no vivim. Avui és important recordar que l'entrada del 2018 venia després d'unes eleccions al 21-D on C's va arrasar a la ciutat amb tot el que implica: Un partit de drestes que fa mall als treballadors amb mesures completament perjudicials com el lliure acomiadament, etc. A part de fer poca cosa, i sense millorar gens, aara ve algo pitjor, que és l'inici dels Voxers, amb una seu al centre de Tarragona. Per acabar de rematar-ho, alguns van decidir regalar-li's un tiular, comportant-se igual que ells. Tenim molta feina, els hem de guanyar però amb cap i no tallant carreteres.

2. La poca millora ciutadana i el treballar des de l'Ajuntament"
Això va de Tarragona i la seva gent i no de partits polítics. Així que el problema de les enquestes el deixo al 3r lloc, també tenint en compte que allò ho podem canviar. El que no, és la llunyania de les institucions amb la gent, i també aquesta mania de fer polítiques a les esquerres amb mètodes que no serveiexen, o posar les llistes electorals per davant de les actuacions veïnals per exemple. Espero que al 2019 arribi una nova manera de fer les coses i que els Voxers obrin els ulls als que abanderen la revolució però després la fan poc.

1. La brutícia
El premi de l'any se l'emporta la brutícia. Part Alta, Barris Marítims i tota la ciutat. No hi ha respostes a les problemàtiques, tampoc solucions i arriba un moment que ja ens afecta a tota la ciutat. El 2019 ha de ser el de la brossa i el de tornar a fer una ciutat neta.


El dia a dia de la brutícia


A partir d'aquí ens posem al positivisme. Les coses bones, les coses que voldrem recordar:

3. Els petits detalls, innecesaris però sumen. 

No és per alabar a ningú però tenia que posar punts positius. Així que el que dic és el dels petits detalls, que no és deixen de fer per les eleccions , però que ajudin, com arreglar la barana de Misericòrdia (tardant lo seu, però "bueno") o lo del carriló, que almenys ha donat de que parlar entre els ciutadans de Tarragona. Alguna coseta podem veure de positiva, però queda molt de camí per recorrer. També, una altra cosa positiva és el Bay Pass de Tarragona, des del café on publico aquestes imatges i articles.

2. La salvació del Nàstic

El Nàstic és un equip que ens fa patir però bè, l'any passat va salvar-nos, i quan passa això ens dona una alegria que no ppodem amagar. Aquest segon any està sent complicat... Però bé, tinguem fe.

1. Tarragona és Tarragona

Per molt malament que estiguem Tarragona és Tarragona i el paissatge que ens deixa és espectacular. Així que potser el millor que i ha en aquesta ciutat és la mateixa ciutat. El temps, les persones les quals parles i com et fabriques.

Així és Tarragona
 

1 comentari:

  1. Tarragona es molt maca, però alguns dels seus ciutadans no son gaire nets. A veure si millorem això. Com ho podem fer?

    ResponElimina