dimecres, 8 d’agost del 2018

Un descampat del centre de Tarragona

I així està el descampat de la Rambla Vella. Una altra zona amb risc de convertir-se en orinari o en magatzem de brossa. Passo molts dies per aquesta zona. Si vens de la Plaça Imperial el primer que et trobes és aquella porta. Que no té cap sentit, ja que si camines una mica més, veus que hi ha una oberura on l'únic que talla l'interior amb el Carrer és una corda de metall. 

A més, últimament també serveix per posar cadires o coses bastant inútils. Per exemple, a la foto podem veure una espècie de cadira de nens.  Alguna vegada, però, he vist wàters o senzillament fustes o pilotes desinflades. 

Aquest descampat ha acabat sent una espècie de paperera gegant. No sé la situació de la zona però estaria bé fer alguna cosa allí. Per exemple, en una situació familiar estava el que ara és la Plaça de la Dona Treballadora, allí davant dels sindicats i a prop de la pujada aquella que ens porta cap a la Rambla Vella. Està clar que va costar però al final hi ha una zona bastant acceptable amb uns bancs i un bon lloc per sentar-se en un moment determinat. 

Bé, únicament és un post curiós d'un altre racó que em trobo cada dia a la nostra Ciutat.


1 comentari:

  1. Aquest solar fa molts anys que està així, la qual cosa no entenc. Crec que abans era un centre oficial no?
    Es increíble que en un lloc immillorable de la ciutat estigui amb aquestes condicions.

    ResponElimina