diumenge, 12 d’agost del 2018

Bloquem per millorar?

No sóc una persona que fa aquestes coses però crec que la situació m'obligava a escriure-ho.
Hi a una Compte de Twitter (no diré noms, evidentment) on es parlava de fets molt similars als d'aquest bloc.

La veritat és que era bastant seguidor del compte ja que posava imatges i moltes vegades compartia informacions de la ciutat bastant útils. Bé, en aquell moment, ja que ara no sé molt bé que posen perquè m'han bloquejat. Però el que vull dir és que el problema no és que em bloquin sinó la raó per la qual ho van fer:

Un día amb temes nacionals els hi vaig portar la contrària, ja que la deriva que va agafar el procés no em representava. Llavors, a més de debatir o compartir opinions el que van fer és deixar-me sense veu (com qui diu). Van decidir, que el que deia, al no ser de la seva ideologia, no servia per millorar la ciutat quan no tenia res a veure amb ella...

A la descripció diu "tarragonins que ens preocupem per millorar la ciutat". Que falsos. Millorar la ciutat significa treballar per tots els habitants de Tarragona. Millorar la ciutat significa deixar de banda el sentiment nacional i escoltar a tothom. Millorar la ciutat significa picar pedra pels que siguin independentistes i pels que no ho siguin perquè al moment que parlem de tarragonins i tarragonines el que conta és això. Que som de Tarragona i treballem i ens manifestem pel bé d'aquesta ciutat.

És una situació que fa por i a la vegada pena. Molta pena. Perquè omplir-se la boca de demòcrata i després bloquejar la gent que pensa diferent és digne de Pablo Casado o Albert Rivera. Quin progrés vol aquesta gent per a la ciutat? El seu propi?

Crec que això de fer comptes omplint-se la boca i després blocar a la gent que no t'agrada és de petits dictadors. És de persones que no accepten més idees a part de la seva i això no és ni millorar, ni donar veu, ni preocupar-se per la ciutat sinó és imposar. I si seguim separant per aquestes estupideses mai aixecarem la ciutat. És hora de començar a mirar per TGN i deixar de banda totes les merdes que ens separen.

Fa temps que volia escriure aquest article ja que crec que fets com ser la ciutat que paga més impostos, o tenir unes línies nocturnes d'EMT, o tenir el Patrimoni maltractat són fets que només podem arreglar si ens ho currem tots units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada