divendres, 10 d’agost del 2018

Barana Permanent

Fa cosa d'un any, va xocar-se un camió i la barana de la Baixada Misericòrdia va quedar feta miques. Van posar un "apanyo" per les Festes inminents que venien aleshores:
 
Google Maps
                                     

Quan ja portem un any amb la barana Momentània, a més d'arreglar-la o fer alguna cosa com l'anterior, el que fan és això:


A vegades penso que ens prenen com estúpids. Una ciutat que viu del Turisme, que va endavant gràcies a la preciositat dels paissatges, va, i ens trobem això. Un desastre. Le posat moltes vegades pel Twitter, he insistit molts cops en que és una merda. Però que ho pintin i ho "pintin" com a nou és una falta de respecte a tots els ciutadans. 

Aquesta és una zona de la ciutat que és una de les més maques de la Metropoli i veure com li treuen qualitat em fa llàstima. I m'en fa perquè el potencial que tenim és enorme però la forma de treballar d'alguns de l'Administració és extremadament penós. 
La Baixada de la Misericòrdia ens ha deixat fotografies o pintures com aquesta: 
Ricard Ballo, 2009

Quadre de Joana Bonan, Artelista.com




















Sí, tenim milers d'imatges que ens mostren que aquesta petita ciutat i que aquest lloc és brutal. Per què continuament us carregueu la ciutat?
Per què continuament feu desastres amb zones tan espectaculars?
Per què? 
Ja són masses desastres que fan que perdem potencial i crec que Tarragona no és mereix aquesta conjuntura de desastres pel qual passa des de fa molt de temps. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada