diumenge, 5 d’agost del 2018

Els Carrers de la Part Alta i els Cotxes (1. Carrer de la Destral)

Aquest Agost he pensat començar un altre projecte juntament amb les entrevistes que poden anar quedant. Concisteix amb els Carrers de la Part Alta i com són desgastats a causa dels cotxes que passen (moltes vegades) a gran velocitat per vies molt vulnerables.

Tenim un greu problema amb aquest fet. A mi, que passin els Residents no m'importa. No som tants. El problema és que hi ha molta gent de fora del Barri que passen per allí amb tota l'alegría. Potser, el primer día no passa res. Ni el segon. Ni el tercer. Però que passa quan portem un any, dos o tres amb cotxes passant constantment per la zona? Mireu el Carrer de la Destral:


Mireu, aquesta primera imatge es pot veure clarament com les boreres estan completament desgastades i trencades. Ja fa temps que les podem veure així, el problema és que va a pitjor. El problema, a part del lleig que fda, és que una persona amb una edat xonsiderable o amb alguna lesió li és una odisea passar per aquí. Canvis de nivell del terra, possibles ensopegades....


Aquí podem veure una segona imatge amb les rajoles posades casi de forma inclinada i sense res que els uneixi. S'aguanten perquè mira, no hi ha ningú que les vulgui treure. 


 Aquesta 3ra imatge és molt interessant. Aquesta part del carrer hi van posar una tuberia i la van arreglar. Com? Doncs posant les rajoles igual i posant un ciment que és completament diferent a la resta del carrer. A més, és veu com a les altres fotos hi ha un desfast i com en aquesta zona (al principi de la fotografia) està practicament igual que la resta. La cosa és: Els que vivim en aquest Carrer no tenim dret a que ens el cuidin? Això és un exemple més de que la Part Alta l'utilitzen com a Parc Temàtic i només importen els quatre carrers principals. 


Acabo amb aquesta imatge. Similar a les anteriors. Fotos de les boreres desgastades. Per a que us feu una idea la gra majoria dels Carrers de la Part Alta estan així. Abandonats. I abanonar-los significa que al final el número de cotxes que hi passin se'ls carreguin. Tot té un sentit i el que hem de fer els que som d'aquesta zona és lluitar per que tots siguem tractats iguals i per a parar aquesta entrada continua de cotxes, que com també deia un company pel Facebook, qualsevol día pot haver un atropellament o un accident. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada