divendres, 17 d’agost del 2018

Respectem?

Segueixo pensant perquè avui els polítics estan a primera línia.

Penso la raó per la qual miro l'homenatge a les víctimes i el que veig són diferents encorbatats que volen sortir a totes les televisions.

Penso que perquè alguns polítics estan a la Manifestació a la part capdavantera com si fossin els únics que han rebut. I ja no és només avui. L'any passat, per les mateixes dates també es va fer aquella marxa del #notincpor . I igual que aquest any van decidir posar-se tots al davant.

No dic que no vagin, però el que crec és que en aquesta situació, no pinten res al capdavant. Qui va rebre els atemptats va ser el poble de Barcelona i el de Cambrils. Ells formen part d'aquest, però no com a personalitats sinó com a part del conjunt. I com a petita part el que haurien de fer és estar amb la gent. Osigui darrere, o al mig. No de protagonistes.

El fet de que avui es faci una marxa per a la gent que ha perdut la vida i per la família d'aquesta és maco.

Mentre escric estic veient la televisió i m'he trobat com grups d'independentistes i grups de nacionalistes espanyols quasi acaben a cops. Això és normal? M'ho podeu explicar? Podem buscar una mica el sentit comú?

Mentre seguim donant més importància als polítics, a les banderes i als cops en un moment d'Homenatge a víctimes, mentre fem això, mai podrem arreglar la situació actual
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada