dijous, 29 de novembre del 2018

Modus Operandi

Cada día surto de casa i sempre em fixo amb alguna cosa. Alguna que és podria evitar, però que per la desgràcia de molts no és fa.

Avui he entrat pel Carrer Major, des de la Nau, i he vist una pintada davant de l'Ale Hop. Aquesta feia un insult a la tenda, dient-lis alguna paraula més mal sonant de forma anti multinacional. El fet, és que no he pogut llegir del tot bè el que deia per un fet: Davant havia un treballador amb cara de desubicat sense saber ben bè per on començar.. a rentar-la.

La gran idea d'uns que és fan ir defensors del poble de fer una pintada ha acabat amb un treballador com nosaltres fent una feina que se la podia haver estalviat. Això és trist. I o és pel simple fet que nosaltres com a persones de les masses el que hem de fer és intentar facilitar la feina als treballadors i no empitjorar-la. Penseu que el cap de la tenda ha tingut algun problema? Penseu que el treballador cobrarà més per rentar? Penseu que el treballador simpatitzarà amb qualsevol causa que li doni més feina?

Quina equivocació més gran. I una recomanació... A l'igual que moltes vegades diem que els de dalt no coneixen la realitat, podríem dir que alguns de baix tampoc la coneixen. Si volem defensar els treballadors, lluitem per a que li pugiin el sou o per a que treballi menys hores. Però pintades? No cal tenir un màster per saber que és una actitud eqquivocada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada