diumenge, 18 de novembre del 2018

Contra el Populisme de dretes

-Vienen y nos colapsan la sanidad. 
-Nos sacan el trabajo. 
-No se adaptan
-Roban
-Tienen más ayudas

Bè, els cliches, els tòpics i el populisme de dretes que de frase en frase és fan programa sense cap sentit i cap realitat. 
Avui he vist que a Santa Coloma han fet una manifestació per expulsar els Musulmans menors arran l'agressió sexual de l'altre dia. 
No creieu que la manifestació hauria d'anar en contra dels agresors en general? Si és agresor doncs fora. Fora. Però que no vinguin amb la Religió o procedència de cada un perquè això és lo de menys. Cabrons hi ha a tot arreu, aquí, allà i a la Xina Popular. El que no entenc és que s'hagi de generalitzar...

Igualment crec que l'extrema dreta directament lo de l'agresió ni els importa. I no els importa gens perquè ho utilitzen com excusa per treure el seeu discurs xenòfob al carrer. Si els interesés tant, on éren el dia 8 de Març? On? 

És molt trist que passin aquestes marxes i encara ho és més que TV3 li doni cobertura durant les notícies explicant les demandes i peticions dels manifestants... Imatges i tot. Encanvi la manifestació al mateix moment en contra... Només nombrar-la. 

Després, ja parlant dels "cliches"...

Nos colapsan la sanidad, o més aviat la col·lapsa la dreta amb les retallades?
Nos sacan el trabajo? Sabeu que hi ha dades que diuen que necesitem inmigració per omplir feines i pagar les pensions del futur?
Roban? El més graciós és que molts que diuen això són del PP. 
Más ayudas? Fals! Però en general qui rep ajudes és qui ho necesita... I potser necesiten ajuda ja que per això vivim en un estat que dona ajuda a qui defensa les classes populars sense importar d'on són. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada