dissabte, 17 de novembre del 2018

Regalant titulars

Regalar titulars als ultras de VOX no és una solució per a vence'ls. 

Porto dos dies indignat. Dos dies en els quals veig que som una mica inútils. Ara us deixo la foto de dos portades:

Diari de TGN fa uns moments

Més Tarragona, fa uns minuts
Bé. Ara us deixo una reflecció: Creieu que regalant portades a VOX els guanyarem?
Creieu que anar a fer pintades i anar a cridar farà que tinguin menys ganes de reunir-se?
Creieu que no es creixen en aquestes situacions?
Creieu que anar a fer el teatre davant d'un acte que fan, farà que no el facin?
On està l'estratègia?
On està el pensar?

Si Vox fa un acte a Tarragona que el faci. Que digui les seves burrades... Nosaltres o els hi donem indiferència o pensem algo que els hi afecti de veritat. No regalar-lis titulars.

Entre aquestes estratègies destacar una que per mi és errada...

Una colla castellera de la ciutat ha vetat el Bar (i indirectament el Barri) per la col·laboració amb el partit ultra. I al final del comunicat on ho diu posa:
"Els valors castellers no són comparables amb el feixisme". I és cert. De fet, els valors castellers són compatibles per acabar amb el feixisme. Els valors castellers formen part de la cultura. I només portant la cultura cap aquestes zones on el feixisme pot predominar acabarem amb ell. Tenim por? Tenim pensat deixar de banda a les persones que per motiu o altre estan endinsats a una ideologia que en realitat a la llarga els hi farà més mal que bè? Aquella esquerra que sigui així, els invito a canviar els mètodes.

És molt fàcil posar-se al nivell del rival. És molt fàcil titllar de feixistes i insultar. El que no ho és tant es debatir i buscar la manera d'acabar amb aquesta gent ultra. El que no és tan fàcil és pensar i analitzar. Perquè el projecte de la gent de baix supera el del feixisme per molta distància. L'únic que per donar-lo a conèixer el que hauríem de fer és canviar les tècniques, ja que lo de vetar actes o cridar-se amb l'enemic és més dels que s'assemblen a Vox. Estic convençut que la majoria dels que piquem pedra el que no volem és una esquerra que no pensi. No volem una esquerra que no construeixi sinò volem una que superi totes aquestes idees carcas sense la necesitat d'imposar. 

Ara més que mai toca moure's, toca anar a Bonavista, a Campclar,  a Torrefora o a Sant Pere i Sant Pau o a qualsevol lloc. Ara més que mai toca deixar-se una mica la pell, deixar la merda de política de despatx i de pas, deixar la cosa aquesta de fer "escraches" o pintades cutres que només regalen titulars al VOX. Ara més que mai toca donar-li al coco per ridiculitzar-los i deixar-los venuts. No els hem de donar teca per a que creixin, el hem de fer és fer-los desaparèixer. I si seguim actuant a la seva manera, ells estaran molt còmodes i no farem res. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada