divendres, 13 de juliol del 2018

L'entrevista al veí (Carlos Sánchez)

Avui començo amb una nova secció del bloc que s'anomenarà "l'entrevista al veí (o veïna)" Constarà de petites entrevistes, quasi d'enquestes on cada persona respondrà unes poques preguntes sobre com veu el progrés i la construcció d'una Tarragona més justa per a tothom. Moltes vegades escric jo les meves opinions. Això està molt bé, però dins d'aquest estiu tan llarg s'ha m'ha acudit que dins d'aquest bloc, ja quasi de protesta, ha d'haver-hi altres veus.

Així que aquestes arribaran en forma de veïns i veïnes de diverses parts de la ciutat.

El primer serà Carlos Sánchez de 20 anys i Universitari. Viu a la zona de l'Avinguda Catalunya i ha estat tota la seva vida a la Ciutat de Tarragona. A més és una persona que sempre s'uneix sense pensar-s'ho als meus experiments a part de ser un bon jugador de bàsquet. Ja pensant amb quan el vegi als Lakers vam fer l'entrevista a l'estimada plaça de la Font....


1. Com veus a Tarragona?

Sincerament la veig fatal. Tarragona té molts problemes per diferents causes on per exemple podem destacar el turisme. Pot passar factura en un futur, sobretot sabent les diferents infraestructures que poden venir pròximament ja a la zona del Camp de Tarragona.

2. Quines millores creus que hauria d'haver-hi a la Ciutat?
Començar a deixar de ser un poble i funcionar com en realitat ho fan les ciutats Europees. Evidentment això no és únicament un àmbit. Si ens volem convertir en una ciutat potent, hauríem de millorar en tot.

3. Què t'agrada de Tarragona?

Crec que cap altra ciutat pot presumir del Patrimoni que tenim nosaltres. Les nostres "pedres" i "ruïnes" són úniques i hem d'estar orgullosos de tenir-les. Allò de fer obres i sempre trobar-te alguna cosa romà és un tret característic de la nostra ciutat.

4. Si demà de sobte fossis alcalde, què és el primer que faries?
Elevar la freqüència del bus cap a Campclar.

5. Com t'imagines Tarragona l'any 2040?


Tindrem la sort que hi haurà unes petroquímiques segures si parlem de seguretat. Llavors, un cop solucionat això crec que la nostra ciutat estarà a tocar amb Reus per causes completament previsibles. Tant creixement al final farà crear una Metròpoli de grans magnituds.

6. "Cosa que no canviarà mai"?

Coloms fins a la sopa.

7. On viures de Tarragona que no fos la teva zona.

Crec que a la Rambla, a ple centre. No em queixaria.

8. Creus que estaràs a Tarragona en deu anys?

No marxo ni boig!

Evidentment, recordeu que ja us deia. Una entrevista-enquesta. No és pesat, però avui, a Món i Cultura podem veure una altra manera de veure les coses. Això si, entre tota la massa Tarragonina, tots tenim bastants idees en comú per millorar la nostra ciutat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada