divendres, 6 de juliol del 2018

Dels Jocs Mediterranis a les Municipals


Ja fa uns dies que han acabat els Jocs. No vull entrar a la polèmica però crec que Tarragona té potencial per a molt més.

Som una ciutat amb un potencial enorme. All costat del Mar, amb un Patrimoni Cultural envejable, amb un clima que a molts els hi encanta. I tenint això, tot el dia fem el ridícul. Uns perquè fan les coses malament i altres perquè compren aquella Filosofia de: "Cuando peor mejor".

Últimament el tema mediàtic estrella són els Jocs Mediterranis. Van anar malament, amb pistes que s'enfonsaven, himnes que no sonaven, amb una politització evident... I això al final ho paguem nosaltres. Potser no va anar tan malament com alguns denuncien, però és evident que no va anar tan bé com altres diuen. Però la meva queixa no va de com o de quina manera ho han fet.

A mi, m'indigna que tothom utilitzi tot el que és de la ciutadania de Tarragona per fer campanya. PSC per dir que han posat Tarragona on toca (fent el ridícul), C's fent la pilota amb el tema nacional i SCC, ERC i PDeCAT utilitzant-ho per fer portades dient allò de "Fiesta de despedida de Ballesteros", la CUP per fer-se fotos davant del Camp del Nàstic...

Mireu, estic fart del Joc de la Portada i la Política de campanya continua. Els hi encanta dividir-se encara més, els hi encanta barallar-se, els hi emociona discutir. El problema és que la política no és ni dividir, no barallar-se ni discutir. La política és l'art de construir una societat més justa amb el diàleg i amb la dialèctica. I aquí tothom imposa lo seu, sempre mirant les enquestes.

Amb aquest text no defenso a ningú, simplement intento fer una anàlisi des de fora. Però ara venen Municipals i arribarà una època de portades. I la veritat, és molt probable que aquestes portades seran enfocades cap aquesta cita electoral, així que la meva humil recomanació és que no us en cregueu cap.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada