divendres, 9 de febrer del 2018

Tarragona Taronja

I resulta que ara, Ciutadans guanya a Tarragona ciutat i a Tarragona província.

Arriba un moment que hem de saber que és molt maco parlar de Barcelona, de la independència, de Puigdemont però al Municipi no. I com ningú diu res més, Tarragona és taronja. I això és un greu problema.

En fi, la nostra idea ha de ser no rendir-se. Al PDeCat ja li agrada que els votants Socialistes passin a Ciutadans. Bé, s'ha de dir ben clar que Ciutadans, PP, PDeCat i tot això és exactament el mateix. Dir que els taronges és la solució als nostres problemes és fals, ja que és un partit que sembla que sigui creat per ser una regeneració del PP.

Un partit que gobernarà per als de sempre, que serà manipulat per als de sempre i que ajudarà als de sempre. Mai em cansaré de dir-ho. Un amic un cop em va dir, que gràcies a insistir, vaig obtenir recompensa i va comprar la pizza que li vaig dir. Aquesta Pizza de les Municipals de Tarragona té massa pastanaga... Però no aquella que ens ajuda a veure millor, sinó d'aquella que ens cega (En fi, m'ha encantat la ironia). Retorno utilitzant la metàfora. Penso dir alguna cosa així les vegades que calgui per aconseguir que la Pizza tingui menys pastanaga :

CIUTADANS ES LA DRETA DEL PP CAMUFLADA DE CARES BONIQUES I DE REGENERACIÓ!

Així que toca anar als barris i dir-lis. Deixar-se la pell perquè la gent humil no voti al partit que els deixarà sense feina, que els deixarà sense educació pública de qualitat, que els deixarà sense sanitat pública com deu mana, i que està d'acord amb les taxes tan altes de la universitat.

Una vegada, un home, que es deia Simón Bolívar va dir:

"El arte de la victoria se aprende con la derrota"

Doncs cada vot d'una persona humil a Ciutadans és una derrota. I cada vegada que aconseguim posar al centre els drets socials, el drets de la gent i les llibertats, cada vegada que passa això és guanyar una petita batalla. Només ens falta continuar, i aixecar-nos cada cop que perdem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada