divendres, 26 d’octubre del 2018

Estudiar economia i les reunions infinites

Avui estic feina d'economia i llegint els textos veig com s'ha de fer un pensament de com enfocar matèries així.

Un text que em fan llegir parla dels riscs pels bancs de la baixada dels tipus d'interés, etc etc.. Això és com tot... Els bancs han fet molt amb aquest desastre social. Crec, i parlant des del poc que sé que l'economia hauria de ser enfocada des d'una posició ben diferent. Algo molt més social on els la Ciència no servís per intentar tenir el màxim benefici sinò perquè pugui ser utilitzada per conseguir una igualtat econòmica molt més gran...

No m'agrada allò que l'objectiu sigui guanyar el màxim possible. Ho sé, és capitalisme pur i dur. I ho sé, és el Món en el que estem. Però crec que l'objectiu dels diners va més enllà i que si no fem un pensament real del que és mai podrem fer cap canvi amb una mica de sentit.

Bé, deixo aquest petit escrit com sempre amb l'objectiu que tinc de canviar coses de veritat molt viva. Cert que el canvi de meta de l'economia és casi impossible d'arribar. Però igualment toca treballar per fer-ho possible, i com sempre dic sense tantes reunions i sense tantes bronques que no serveixen de res.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada