dissabte, 23 de març del 2019

Neteja!

Aquest matí, he format part d'una brigada de neteja que s'ha format fa poc a la ciutat de Tarragona. Em vaig enterar via Instagram per un compte anomenat "Brigada Antipuercos", que segurament trobareu si ho poseu al buscador.

Dins de la lògica no vaig poder decidir no ajudar al personal que havia creat tot això. I un èxit, una desena de persones i molta quantitat de brossa. Al cap i a la fi, aquest post és sobretot per donar conèixer el tema, així que poso foto del que ha sigut la recollida, a un descampat situat a la zona de Sant Pere i Sant Pau:


Bé, porto anys fent fotos de desastres, brutícia i ironies des de la ciutat, i la veritat, amb la quantitat de deixalla que ha sortit... Podríem fer un llibre. Al final, però, s'ha pogut contribuir una mica al Medi Ambient i també a la neteja de Tarragona.

Avui, actuació necesària que s'anirà repetint i que des d'aquí animo a participar a tot aquell que llegeixi això. I una felicitacio als organitzadors d'això, que al final, si no ens movem els de baix, no és mou ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada