diumenge, 10 de març del 2019

FEM TERRITORI!

El PDeCAT ha decidit posar un cap de llista per Tarragona que no és per Barcelona. Sí, és un pres que no hauria d'estar a la presó, però d'aqui a utilitzar-ho com a instrument polític, és una falta de respecte dels que som de les diferents províncies. De fet, tan malament estan que no poden trobar un candidat local? Vaig a fer una recollida d'ells i elles, i a veure si tot és tan dolent.

He vist molts candidats horribles, però almenys eren de la província. Podem treure els del mateix PdeCat/CDC com el Sr. Bel, l'alcalde de Tortosa. També, he vist d'altres com l'impresentable de C's que va portar al Congrés lo de Dames i Vells.

I no tot és dolent a la província. Fins i tot he participat amb altres campanyes d'aquí, com per exemple la del Félix Alonso (diputat al Congrés) o també, ja a nivell Autonòmic, la de la Yolanda (diputada al Parlament), que vaig organitzar l'acte jove. També, d'altres partits tenen grans candidats, com el mateix Carles Castillo del PSC.

Un altra molt Tarragoní, que és una mica de dretes i se le va un poco, és Alejandro Fernández, del PP. Segurament no el voti mai, pero si és parla del Parc Francolí al Congrés, o de les dificultats ferroviàries al Camp de Tarragona i Ebre, ell sabrà que és.

En fi, després ens diferenciaran Tarragona amb el Nord de Catalunya. Però potser ells ho fan molt malament. Espero que l'independentisme sigui coherent i voti al Jordi Salvador d'ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada