dijous, 3 de gener del 2019

L'ajuda desinteresada com exemple.

Aquest article el dedico a l'amic Xavier que va passar-se tota una tarda fent-me una ajuda amb un treball.

I si, per donar gràcies i agafar aquests exemples. Fa uns 3 dies necesitava ajuda per un trebll d'aquells complicats on necesitaves un full d'excel per acabar-lo. Doncs bé, buscant algú que sapigués em vaig topar amb el amic Xavier que va venir per una hora i va estar-se 4 sense demanar res a canvi excepte un café bastant comprensible. Va "perdre" tota la tarda per algo que no li comportava cap guany i això s'ha de tenir a la memòria.

Bé, al Café de sempre, gràcies a l'ajuda i amb el que després ja vaig fer jo mateix, va sortir una B. Que ve a ser un Notable. Així que gran resultat i que va venir gràcies a una ajuda desinteresada. Una ajuda que s'ha de prendre com exemple als reptes més complicats i més difícils que de veritat ens trobem al llarg del temps.

L'ajuda desinteresada, com li he batejat, no és més que una simple persona o grup de persones que fan una ajuda per una causa que potser per aquests no els hi aporta res, però que a la vegada dotes de gran ajuda a "l'ajudat". Així que a partir d'aquí, deixo la mini reflexió d'avui on destaco aquesta importància i com això farà, si s'expandeix més, que entre nosaltres, els que vivim el dia a dia des de sota, ens hem d'ajudar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada