dilluns, 15 de gener del 2018

El vostre problema és el 3 per cent

I sí, i els 6,6 milions d'euros que ens heu robat.

Amagats per les banderes, aguantant des del seu exili i vivint de mentides durant 30 anys.

No ens enganyem. Els alumnes catalans no estem manipulats, els catalans no vestim els nostres fills amb l'estelada, i els catalans no som Convergència. Els catalans som també víctimes dels nostres propis polítics. Els catalans, igual que els de Múrcia, els madrilenys, els gallecs, estem patint el robatori organitzat de les bandes criminals de les dretes que hem tingut al nostre govern.

Uns el PP, els altres CDC.

Uns blau cel i els altres blau marí.

Uns Gurtel i els altres Palau.

Uns corruptes i els altres també corruptes.

La corrupció no té fronteres.

Abans havíem de trencar les nostres cadenes per menjar. Ara les hem de trencar per fer fora als Nous Convergents i als Populars de la nostra societat. És legítim ser de dretes. I vull debatir amb ells, les hores que siguin.

El que no és legítim és donar lliçons quan ets d'un partit que roba a tot el conjunt de la població. I qui rep? NOSALTRES!!! Mentre ells parlen des d'un plasma i es fan les víctimes ens estan robant la cartera pel darrere.

Fa temps que ho dic, i recordo que un dia em van dir: "Tens odi a Convergència". Doncs no. No tinc odi a CDC. Tinc odi a la corrupció, als que agafen el que és de tots pel seu bé personal, i als que ens donen la culpa a nosaltres, a l'esquerra de tot. Així que sí, tinc odi a CDC, al PP, a les elèctriques que fan pagar factures caríssimes i fan que la gent vagi de bòlid, als dels papers de Panamà, els dels Eres, a l'Islandés... A tots els que fan que augmentin les desigualtats, i a tots els que ens posen obstacles constantment per avançar i a tots els que tenen les butxaques plenes a causa del seu egoisme.

Així que deixem-nos de banderetes i comencem a defensar-nos a nosaltres mateixos, que ja és hora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada