divendres, 27 d’octubre del 2017

Vergonya

És una vergonya que cada vegada que hi ha un ple, una compareixença, un discurs, o el que sigui, vagi amb retard.
És una vergonya que al Senat fomentin la divisió aplaudint la violència i el 155.

És una vergonya que TV3 NO gravi el senador més votat a Catalunya (Com ha dit un company pel Twitter) i únicament posi als d'ERC, PDeCAT i els del PP, per dividir encara més.
És una vergonya que Rajoy únicament vagi al Senat per sortir a la foto.

És una vergonya que Artur Mas aprofiti l'independentisme per pagar una multa, quan el seu partit està ple d'elefants corruptes.

És una vergonya que el PP ens parli de democràcia, de lleis i després té molta pinta que el mateix president hagi cobrat sobresous.

És una vergonya que els catalans, els que a priori sabem actuar pensant, amb estratègia i sorprenent, semblem aquells que diuen "Por cojones".

És una vergonya que la CUP i ERC ens diguin que independentisme es progrés quan les dues formacions han obviat la baixada de taxes universitàries i les subvencions a les escoles d'Opus.

Es una vergonya que el poble, aquells que ens costa arribar al fi de mes, aquells que ens sap greu quan ens han de pagar la Universitat perquè el preu és desorbitat o els que no poden directament, aquells que no tenen diners per un pis, els que no poden portar als seus fills a les excursions de les escoles, els que no poden tenir 5 àpats al dia, els que estan "putejats" amb una feina precària, estigui barallat entre si sense preocupar-nos per la lluita real.

Tot és una vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada