diumenge, 8 d’octubre del 2017

I passen els dies

Avui per Barcelona, caminava, i veia com uns furgons de la Nacional, i eren aplaudits per uns manifestants amb banderes d'Espanya. Al mateix moment, obro les xarxes i em trobo a gent dient "Viva la Guárdia Civil!"

Després d'això, recordo com fa uns dies, em trobo una multitud, aplaudint els Mossos. Aquí tenim dos enllaços. El primer és el 15-S. Es Madrid. I és la Policia Nacional donant pals a madrilenys. Sí, a gent que segur, no vol la independència. Però ep! Els catalans, tampoc es queden curts eh! Sí, una portada internacional del 15-M, on els Mossos, van repartir cops a dojo. De mentre, el poble ens dediquem a aplaudir a aquesta gent.

De mentre, totes les persones que ens costa arribar al final de mes, que busquem feines com podem, i que quan les tenim son majoritàriament precàries, oblidem la lluita pels nostres drets i ens posem a barallar entre nosaltres. Suposo que això m'ha fet pensar. El diàleg comença per nosaltres, i dia a dia, lluitaré perquè la població torni a tenir consciència.

La nostra lluita és que hi hagi llits als hospitals, és la disminució de desigualtats, és el reforç de la democràcia, l'educació pública de qualitat, i és la lluita contra la corrupció, la de Bárcenas, i la de Pujol entre altres... (I per cert, que no ho digui això C's, que estan pactant amb els corruptes, recordem'ho).

Seré pesat, però no em cansaré. Mentre parlem dels nacionalismes, CiU-PDeCAT i PP estan feliços. Deixem d'equivocar-nos de rival...

https://politica.elpais.com/politica/2012/09/25/album/1348574023_950325.html#1348574023_950325_1348599770

http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/8541491/Riot-police-break-up-Barcelona-protest-as-May-15-rallies-take-place-across-Spain.html?image=10

Mossos pegant a BCN
Nacional pegant a Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada