dimarts, 3 d’octubre del 2017

ENTRE UNS I ALTRES

Porto una estona fent feina per l'ordinador, en un cafè i no puc evitar veure la televisió, tuits de gran varietat de persones, etc.

Ja és d'octubre, i es parla molt més del dia 1 per la gran repressió policial que dels resultats.


L'altre dia vam veure que vivim en un estat on ens manen gent de la dreta franquista autoritària que van "fotre porrasos".

Però vull destacar una cosa, i espero que no se'm mengin. La repressió va fer que molta gent és mobilitzes per votar. Tot orgullós arribo a casa, i veig que la participació és d'un 40-45%, que la gent del NO s'ha seguit quedant a casa, i que els borinots del PP segueixen fent la seva política inhumana i el Puigdemont, amb uns quants consellers "xupa-càmeres" fa una declaració a tots els mitjans.

També veig gent dient que la violència era proporcionada (ESTEMSONATS? DE DEBÒ VEUENNORMAL QUE ÉS DONIN COPS A INNOCENTS?) i altres posant excuses de la participació..(Cens Universal!!? Jo vaig votar a Barcelona!, dels 700.000 vots que diuen perdre, estic segur que molts el van recuperar, ja que per què creieu que hi havia aquest tipus de cens? Per si passava això!!)


Avui ens manifestem per la democràcia. Endavant, som 85%. Únicament tinc un desig, i és que espero que algun dia deixem les punyeteres estelades i les rojigualdas, (Es el que impedeix una mobilització unida per a un referèndum..!) deixem de dir "Viva España" i "independència" i que l'únic que és demani, sigui un Referèndum, que contra el 85% del poble no es pot fer res. I que és faci campanya després que s'aconsegueixi i no abans.


Ara hem de treure el seny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada