dimecres, 6 de setembre del 2017

Per aquells que diuen..

-Per aquells que diuen que C's i PP aplaudeixen a En Comú.

-Per aquells que diuen que En Comú vota igual que C's, PP i PSC.

-Per aquells que diuen que PdeCat és més d'esquerres que d'En Comú, Podemos i IU.

-Pels que ens donen lliçons de VIDA, de CATALANISME quan els hi dius o veuen que ets simpatitzant de l'esquerra alternativa.

-Quan et diuen feixista, dictatorial, ANTIDEMOCRÀTIC per dir que el referèndum del proper dia 1 no servirà per a res, que no té garanties, i que únicament, el que busca, és salvar el cul davant els seus votants a JxSí, osigui, Esquerra Republicana i el PdeCAT

Abans de dir res més, anem al passat. Sí, al 2010. Tothom pot veure al debat electoral d'aquell any pel youtube. CiU, PDECAT, vaja el mateix, volia UN PACTE FISCAL, i s'espantava quan li deies la paraula INDEPENDÈNCIA, mentre ERC mirava més cap a l'indepndentisme sense passar pel referèndum.

CIU, va treure urnes amb els Mossos al moment del Catalunya decideix, CIU, és va carregar un alcalde de Solidaritat Catalana. Un partit purament independentsta. Volia la butaca. De fet, vol butaca.

Podria ser pitjor, però ho sento, no em vull posar al seu nivell. Però estic fart. Fart de que diguin tot el que he posat a dalt, i que la gent s'ho cregui. Iniciativa parlava de Referèndum, quan tots aquells d'aqui dalt NI HO NOMBRAVEN!

Però el Referèndum ha de teir Garanties. I ells, s'equivoquen de tenir els Comuns, ICV, Podem com a rivals. Ja que nosaltres el volem. I tan que el volem un Referèndum real, i no per fer campanya. De fet, segons JxSí ja hauríem de ser independents.

Estem caient a la trampa de l'espanyolisme contra el independentisme, i mentre avui tothom parla de nacionalisme i ning´8 recorda el que necessitem fer de veritat. Els nostres drets.

Podeu dir el que volgueu, però teniu por. Tan espanyols com independentistes. Teniu por a que arribi la força de la gent, aquella força d'esquerres, que pot fer un Referèndum amb Garanties, una força d'esquerres, que no és el PP, el màxim fabricador d'independentistes. Espanyols, teniu por que arribi el canvi, que faci fora al PP. Pels que dieu que és impossible..

2011, Bipartidisme amb Majoria del PP, i un PSOE molt espanyolitzat, al Congrés simplement ERC i IU per un Referèndum, 13, entre ells INICIATIVA, ho recordo.
2015, Podemos i IU 71 diputats
2017, UNIDOS PODEMOS, ERC, i altres partits, uns 85 apx diputats pel dret a decidir, i un PSOE que ja reconeix que Catalunya es una nació. Es impossible? Que la dreta catalana que vol sobreviure no ens enganyi. Que la dreta espanyola, que vol sobreviure, no ens enganyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada