dimecres, 6 de setembre del 2017

GRÀCIES LÍDERS DE PODEM CATALUNYA

Dic líders, ja que sé perfectament que la militància de Podem no vol carregar-se una coalició forta d'esquerres on hem guanyat dues vegades les eleccions espanyoles a Catalunya i unes municipals històriques de Barcelona.

Avui Albano Dante ha donat la sensació que únicament l'importava ell. Que únicament tenia ganes de sortir a la foto, i fer mal als seus companys de coalició i de partit. Els problemes interns a casa, i si no saps quedar-te callat, i resoldre les coses en privat, vol dir que ets un malcriat i un polític molt mediocre.

Que anteposis els teus interessos davant dels de coalició, fa que siguis completament antidemòcrata, i dic més, quan encara no ho has consultat davant les bases, no parlis. PODEM CATALUNYA és necessari per seguir guanyant eleccions, canviar la vida de la ciutadania, fer un Referèndum real i amb gaeranties i competir contra la dreta  catalana i espanyola. Però Fachín no. El lideratge de Fachín que sembla que vol carregar-se la coalició NO!

Han caigut a la trampa de l'independentisme, ens estem barallant entre nosaltres. Han aconseguit el que volien, i això es nota molt en el moment que Anna Gabriel de la CUP i Junts pel Sí donessin temps al que vol ser un sant.

A fer campanya electoral, veste'n a casa teva, has parlat que estaven fent teatre. Ets bon actor, ja que tu has sigut el primer, més aviat el que ho ha fet millor. Igual que el Senyor Nuet, que ni Izquierda Unida li dóna suport. Fachín, así NO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada