dissabte, 2 de setembre del 2017

#Bartomeudimissió

Sandro Rosell va guanyar les eleccions al 2010 amb una gran majoria de vots. Va haver de dimitir, ja que va deixar de ser presi per anar a la presó.

Al 2015, després de que Sandro Rosell dimitís i Bartomeu de president durants un any i mig. Ara és el moment, que aquesta junta desaparegui de la direcció Blaugrana.

Ahir el FC Barcelona va fer el ridícul, i avui encara més amb una roda de premsa on han donat la culpa a tothom menys a ells. Aquesta junta ha destrossat al Barça, i només el soci ho pot canviar. Aquestes frases de "Neymar se queda 200%" o les contradiccions amb la renovació de Messi denoten que aquesta junta menteix. Menteix a l'aficionat i al soci. Durant aquests dies, el club ha mancat de transparència, amagant la realitat, i fent que els socis ens quedem sense les ganes de veure els partits que teníem fa un temps.

Després d'un estiu horrible, amb falses promeses i una gestió fatal els socis del Barça hem de dir prou. Durant les últimes setmanes, Agustí Benedito ha presentat una moció de censura per fer fora aquesta màfia. I si podem fer que totes les tendències que van votar contra Bartomeu a les eleccions de 2015, més els desencantats amb el tema, podem tornar l'alegría al club.

#BartomeuDimissió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada