dimecres, 16 de maig del 2018

L'agenda segregada

Ahir em van regalar una agenda dels Jocs Mediterranis del proper 2018. No sé d'on havia sortit, però té tota la pinta que del Diari de Tarragona.

A mesura que passava les pàgines anava veient que estava infestat de publicitat. Per començar, posar tants logos no em sembla massa bé, però a la vegada puc entendre que vulguin tenir uns beneficis. El que si és passen de la ratlla és aquí:


El Diari de Tarragona és un referent pels ciutadans de la ciutat i que faci una llibreta-agenda amb publicitat per recaudar uns diners està bé. El que no és massa normal és que et posin anuncis de dos escoles que segreguen per sexe i per capacitat econòmica. El Turó i l'Aura són dos escoles que tenen unes idees del segle XII i no és just que surtin anunciades en una agenda. Entenc que un diari privat pot fer el que vulgui. Però a tal extrem? No m'agrada. No m'agrada que una escola d'aquestes actuacions i tan segregadora surti tal qual com si fos una de normal. I moltrs sabem, que aquests recintes escolars no ho són. Així que quan parlem de publicitat i d'educació, hauriem d'anar amb compte de que anunciem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada