dijous, 31 d’agost del 2017

Només pot passar a Tarragona...

Veure una notícia de l'actual alcalde de Tarragona dient que no tornarà a presentar-se es com veure el Sánchez Llibre dient que deixarà el càrrec de president, cosa que va estar anys dient-ho... També el podem comparar amb Hugo Chávez, ja que si aquí hi hagués límit de mandat, capaç de muntar-se un referèndum per seguir. O ens apropem més, Bartomeu, que s'augmenta els mandats de 4 a 6 anys, i a sobre amb mala gestió, guanyant amb mentides, vivint del votant-tradicional i volen conservar la poltrona de la manera que sigui.

Per què dic això? Fàcil. Avui llegint un article ja ha tornat a deixar entre veure que es torna a presentar. Segons ell, no ho té decidit, segons ell, ho dirà al 2018. Espero menjar-me les paraules, però jo crec que ho té més que decidit. Ja s'inventarà algun argument "respectant la veritat" per excusar-se (cosa que sempre ha fet, no seria cap novetat). A part, el PSC de Tarragona, no té cap Successor designat, permeteu-me la ironia, i no té tantes garanties de guanyar si el company no es presenta. Simplement, política.

S'ha de dir que no critico per criticar, la seva gestió, té molta feblesa. Fa tempsque viu dels Jocs Mediterranis, alliçonant-nos als que volem parlar de la resta de coses importants. A sobre, li dóna la culpa als altres, cosa que no pot fer molt bestialment, ja que a qui li donaria, és el company de partit dels seus socis de govern.

Si, el Senyor Ballesteros, és aquell que ha fet que el Partit Popular s'encarregui de Regidories importants de la nostra ciutat, com TRANSPARÈNCIA! TRANSPARÈNCIA! TANSPARÈNCIA! o turisme, és aquell que va fer complir el somni d'Alejandro Fernández de ser alcalde de Tarragona (Ni que fos accidental, però ho va fer), el que ha posat a un Senyor ultracatòlic, d'un partit mort i a la vegada castós i de la vella política com Unió Democràtica de Regidor de CULTURA! CULTURA! CULTURA!

COM EL PARTIT POPULAR ÉS POT ENCARREGAR DE LA TRANSPARÈNCIA? PER QUÈ EL PARTIT MÉS CORRUPTE D'EUROPA ÉS EL QUE S'ENCARREGA D'AQUESTA TASCA A TARRAGONA?

MOLTES GRÀCIES ALCALDE! COM EL PARTIT SOCIALISTA, LI POT DONAR UNA CONSELLERIA COM CULTURA, A UNA FORMACIÓ IDEOLÒGICAMENT TAN DIFERENT?

Com una persona del Partit SOCIALISTA pot acceptar això? Com un "Socialista de Corazón" pot acceptar que el PSC pacti amb la dreta conservadora del PP i amb l'ultracatolisime? Què li diria el Sr Recansens a Ballesteros? Quan l'any 1989, CIU, CDS i PP el van fer fora? Té memòria l'actual alcalde? La resposta és no.

 Estar clar que el joc de Trons Tarragoní, està al 100% i que el Sr Josep Fèlix Ballesteros Lanister, que té com a referent a la gran Cercei, li importa ben poc el poble. Li importa ben poc el sentiment de frustració que dóna el seu pacte conservador, on la gent d'esquerres que a priori representa ha quedat orfe de representació a l'actual ciutat, i sobretot trista per la transformació del PSC de Tarragona de partit d'esquerres, a partir de dretes.

A partir d'aquí, ja publicaré les vergonyes de gestió de la ciutat, però volia començar pel sentiment d'impotència que tinc, i m'atreveixo a dir que compartim molts tarragonins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada