dijous, 31 d’agost del 2017

MANI, CORRUPCIÓ, PP I CATALANS...

Si, la passada setmana, a la manifestació per la pau que va haver-hi a Barcelona, es va polititzar. Uns donen la culpa als altres i els altres la donen als uns. La meva conclusió és que tant independentistes com unionistes estan "monotematzant" tot. Absolutament tot.

No es normal que Societat Civil Catalana surti amb unes banderetes de "Unidos Somos Fuertes", i banderes espanyoles gegants. Tampoc ho és que les forces sobiranistes vagin amb estelades, i fent càntics de la gran Catalunya lliuro. NO tocava!

Avui, ha tornat a haver un altre exemple d'aquest fet. Per fi, compareixia Rajoy, i sí, semblava interessant. S'ha dedicat a parlar de tot menys del tema en el qual li tocava parlar. A sobre tenia temps a culpar a la resta.. I de pas, ja hem tret el tema de Catalunya. El problema ha sigut que ERC ha caigut a la provocació, i ha tornat amb el tema... I al final, de corrupció?Entre catalanistes i Unionistes, ningú en parla.

Hauríem de deixar de caure a debatre amb els mateixos discursos i començar a veure, per què el polítics de, majoritàriament, dreta, i centrista, han envoltat el seu discurs en un tema mentre n'amaga, o simplement, en passa per alt d'altres.. Els mirem? Corrupció, Subvencionar escoles que segreguen per sexe, presentar-se a les eleccions amb un programa completament fals i inepte... I això, que podria continuar molt més, només són unes petites coses, que tan JxSí com PP coincideixen.

El problema no es catalans o espanyols. El problema és que tant la dreta i la política catalana i espanyola s'aprofiten del tema nacional per fer campanya, guanyar vots i temps i seguir el poder. Espero de tot cor l''1 d'octubre. Ja tinc ganes que comencem a treballar pel que interessa a la població i ens afecta en realitat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada