dimarts, 30 de juliol del 2019

Tarragona, Ciutat de CARTELLS.

Tarragona podrà ser batejada com la ciutat dels cartells. I això ho dic perquè durant els cartells han estat protagonistes.

El primer cas és el de la gran pancarta posada a l'Ajuntament. Per aquesta tonteria és va fer un ple i una votació especial. I la meva queixa va cap aquells que la posen i també cap aquells que la treuen.

Mira que no hi ha problemes a la ciutat eh! Neteja, vivenda, actes bandàlics... Però bè, potser no cal repetir el de sempre. Crec que al final, la millor pancarta és la que penjaré ara mateix a continuació.



El segon cas dels cartells que vull nombrar són els de la campanya electoral. Després d'aquesta, Assemblea per Tarragona va treure'ls tots i es vam reciclar. Així que a l'estar passats que és puguin aprofitar i ajudem en el problema medi ambiental. Doncs bè, En Comú Podem Tarragona ha decidit deixar-los allí, amb el brut que fan i el fàstic que representen. I això té una Història. Cada vegada que n'enganxavem un, En Comú posava 4 cartells al costat del nostre. Un exemple seria el que vaig posar l'altre dia per xarxes, que a dies d'avui encara està.

El fet és que mentre naltros em posavem un i gràcies, els altres ens omplien tota la pared del seu. Ara, un parell de mesos més tard, no és dignen a recollir-los i reciclar-los. Molta ecologia i poc actuar. Molt engaxar i donar la nota i poc recollir. En aquesta vida si volem destacar, també ho hem de fer quan no estem en campanya i no només fer "cadirisime". Una setmana més tard allí segueixen.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada