dimarts, 30 d’abril del 2019

Xocar contra la política tradicional

Xocar de cara contra la política tradicional comporta que moltes vegades vulguin passar de tu. Que molts cops, vinguin i ens treguin dels debats, se'ns tregui de les xarxes o se'ns critiqui amb arguments que no tinguin cap sentit.

Xocar contra la política tradicional comporta que els partits que tenen muntat el seu "xiringuito" et vulguin silenciar i no et deixin opinar.

Xocar contra la política tradicional comporta molta batalla i molta lluita. Però bé, per això estem. Per intentar parlar amb arguments constructius sobre l'estat de la ciutat. I això, tot i que molts no volen, ho farem i demostrarem que és pot fer una campanya on tothom pugui participar i on en general estiguin per davant les propostes que la demagògia, les fal·làcies o el populisme.

De fet, veiem que ara ve una campanya on hi haurà un joc de trons impressionant entre els de sempre i com sempre. Una campanya on veurem que hi ha persones que no els importa Tarragona ni la nostra ciutat i que miren més en destruir que en construir. Serà interessant dir-lis a la cara que aquests mètodes no funcionen i que al final, el que ajuda més a les persones són aquells que de veritat volen sumar.

Davant de tot això tenir l'opció d'Assemblea per Tarragona és un gust.

Ni cúpules de Barcelona pel mig.
Ni programes buits.
Ni grans discursos.
Simplement demostrar, treballar i picar pedra cada dia.

Ara toca demostrar que s'equivoquen infravalorant-nos.

Demà estarem a l'1 de Maig amb els treballadors i treballadores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada