divendres, 22 de juny del 2018

Tarragona 2018: Una contradicció personal

No vull ni he volgut mai la celebració d'uns Jocs a la Ciutat de Tarragona. Hi ha moltes raons les quals penso que no aporta massa. Des dels quasi 100 euros que ens costa per persona fins a la campanya mediàtica que aprofiten els polítics de torn.

En fi, el desastre es va donar l'any passat quan va ajornar-se del 2017 al 2018 fent-ho coincidir amb el Mundial, que per molta ximpleria que sembli, té la seva desgràcia. I ja no només això. Van dir que farien millores a la ciutat, i el que ens hem trobat és una passarel·la feta a última hora i unes grades a Sedassos que estan construïdes a sobre de pedres de fa 2.000 anys. En fi, tot al revès.

El problema però són tres frases que em porten a una Paradoxa:

No vull Jocs Mediterranis.

No vull que el rei faci una inauguració fent-se publicitat.

I tampoc vull que els polítics de torn agafin els Jocs per començar a preparar les Municipals del 2019.

I el que ha passat és que hi ha Jocs Mediterranis, que ve el Rei ha fer campanya i que els polítics de Tarragona assistiran per fer campanya. Això sí, hi ha un que ha decidit no anar-hi per la mateixa raó. El President de Catalunya ha decidit plantar la ciutat per fer contents i feliços als residents a altres ciutats. El President de Catalunya, com sempre ha posat els seus interessos polítics i personals per sobre del que de veritat necessita Tarragona. Confiança amb les seves institucions.

Això és una contradicció molt gran que tinc. Penso que no vull tot això que està passant a la ciutat però una vegada fet, i un cop ja no es pot evitar, crec que han d'estar tots i més si ve el ciutadà Felip de Borbó. El que no pot ser és que en un esdeveniment on la majoria de Tarragonins estaran seguint per premsa i twists, el President de Catalunya abandoni una Província sencera perquè li cau malament el Rei. Tampoc vull que vingui i me'l calo. Estic segur que Tarragona en majoria no el vol ni en pintura, i ens el calem. Doncs si tu no el vols, et fots, te'l cales com la resta de la gent i representes l'òrgan que et toca. 

Amb aquesta maniobra Quim Torra segueix demostrant que vol viure de la divisió. Ara mateix li fa un favor al Rei i als energúmens de C's que estic segur que utilitzaran l'argument per dir que Tarragona no importa per al govern. I no podré dir que menteixen, perquè la sensació que donen és aquesta.A més hi ha moltes maneres de lluitar contra la Monarquia. Moltes. I normalment la dreta catalana mai a pres partit en aquestes lluites. Quina barra. 

De debò el Sr. Torra creu que capgirarà el 40% de vot de C's i el 5% del PP a la ciutat no assistint a la inauguració d'un acte que fins ells mateixos han promocionat fins a la medul·la? De debò? Una de dos, o són ximples o els interessa que Tarragona estigui dividida. I com sé perfectament que no ho són, m'inclino per la segona. I sí, és increïble que algú que mai ha cregut ni amb els Jocs Mediterranis ara s'emprenyi perquè el President passi dels Jocs. Però amb la visió d'aquesta gent, fer això, és abandonar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada