dimecres, 24 de febrer del 2016

REGIONALS ALEMANIA (13 de Març)

Aquest dia 13, hi ha eleccions Regionals a Alemanya, concretament a 3 ciutats. Precisament, per aquelles dates, jo estaré alli.

  • Baden-Württemberg (capital: Sttutgard)
Situat al Sud Est d'Alemanya, i amb més de 10 milions de persones, es una de les ciutats que hi ha eleccions el dia 13 de Març. Segons els sondeigs, la victòria se l'ha disputaran CDU i els Verds amb 34 i 28 punts respectivament. Darrere SPD amb 15. La quarta foça serien els d'extrema dreta AfD. FDP 6 i tanca el partit d'esquerres,  Die Linke amb 3. 

  • Rheinland-Pfalz ( capital:Mainz)
També al Sud Est d'Alemanya i una mica més de 4 milions de persones. En aquest territori, hi ha més afluència dels partits tradicionals del CDU i SPD, amb 38 i 31 punts segons els sondeigs. El 3r partit, seria AFD amb 9 punts. 7 els Verds, i 5 Linke i Liberals d'FDP. 

  • Sachsen-Anhalt (capital:Magdeburg)
Les últimes eleccions d'aquest dia 13, són a una regió de l'est, i la més propera a Berlín. Segons els sondeigs, CDU guanyaria de manera ámpila amb 33 punts. SPD o Linke tindrien un empat tècnic al segon lloc amb 19%. Aprop d'ells AfD obtindria 15 punts. Per acabar els Verds s'emportarien un 5 per cent, i FDP uns 3 punts.
A Alemanya, està batejat com un super diumenge, ja que són tres localitats importants, i hi ha tres comicis a la vegada.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada